Over Ons

Sinds 2014 werd er in het Aerts Paradijs bier gebrouwen. Jos Aerts startte de microbrouwerij met een brouwinstallatie van 200L. Hij ontwikkelde verschillende bieren die ten zeerste gesmaakt werden. Met veel passie en gedrevenheid brouwde hij verschillende jaren. In 2019 nam zijn zoon Jeroen het bedrijf over. 

Hij installeerde een stookinstallatie van 150L om de brouwsels die soms mislukte te destilleren tot bierbrand. Het aanbod van destillaten is ondertussen uitgebreid met een calvados, twee soorten gin, diverse likeuren en een whisky die nog ligt te rijpen.

Door het toenemend succes was het niet meer mogelijk op de huidige locatie te brouwen maar werd een oplossing gezocht door samen te werken met brouwerij de Toetëlèr. Het aanbod van bieren werd geperfectioneerd tot 3 verschillende soorten.

Ook werd door de jaren heen de productie van natuur troebel appelsap gestaag uitgebreid. Dit sap wordt gemaakt van onbespoten hoogstamappels die in de regio rond het bedrijf geplukt worden. 

 

Met Het Aerts Paradijs proberen we op een duurzame manier om te springen met grondstoffen. We verwerken onze appels tot heerlijk appelsap. De pulp die overblijft na het persen destilleren we tot smakelijke appelstook.

We telen een deel van onze kruiden voor onze gins in eigen hof. Volledig op biologische wijze!

Ook recupereren we zoveel mogelijk warmte in onze processen om zo efficiënt mogelijk met energie om te gaan.

Kom gerust eens langs om dit alles te bewonderen. De deur staat altijd (tijdens onze openingsuren 😉) open!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Jeroen Aerts

Missie

Het Aerts Paradijs wil mensen laten genieten van eerlijke en ambachtelijke producten die op een duurzame manier geproduceerd worden.

Visie

Producten moeten niet in massa geproduceerd worden om goed te zijn. Klein is beter. We willen zo veel mogelijk mensen er van overtuigen dat lokaal dik ok is!

Waardes